Tuna-meltwraps met spitskool en appel

 
Print Friendly, PDF & Email
Porties
4personen
Prep Tijd
20minuten
Ingrediënten
  • 2 rode uien
  • 2 appels (Granny Smith)
  • 2 blikken à 160 g tonijn in zonnebloemolie
  • 6 el mayonaise
  • 100 g geraspte Goudse oude kaas 48+
  • 8 meergranenwraps
  • 0,5 el witte wijnazijn
  • 15 g peterselie
  • 400 g spitskolen
  1. Snipper de uien zeer fijn. Snijd de appels in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes van een ½ cm (brunoise).
  2. Laat de tonijn uitlekken in een zeef en doe in een kom. Meng de tonijn met de ui, de helft van de mayonaise en de helft van de appel. Breng op smaak met peper.
  3. Verdeel de kaas en het tonijnappelmengsel over de wraps. Vouw de onder- en bovenkant van de wraps iets over de vulling en rol de wraps zo strak mogelijk op. Gril de wraps in de grillpan 5 min. in delen. Keer halverwege.
  4. Meng ondertussen de rest van de mayonaise met de azijn en breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de peterselie fijn en meng met de rest van de appel, de spitskool en dressing. Serveer de wraps met de salade.
Porties
4personen
Prep Tijd
20minuten
Ingrediënten
  • 2 rode uien
  • 2 appels (Granny Smith)
  • 2 blikken à 160 g tonijn in zonnebloemolie
  • 6 el mayonaise
  • 100 g geraspte Goudse oude kaas 48+
  • 8 meergranenwraps
  • 0,5 el witte wijnazijn
  • 15 g peterselie
  • 400 g spitskolen
  1. Snipper de uien zeer fijn. Snijd de appels in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes van een ½ cm (brunoise).
  2. Laat de tonijn uitlekken in een zeef en doe in een kom. Meng de tonijn met de ui, de helft van de mayonaise en de helft van de appel. Breng op smaak met peper.
  3. Verdeel de kaas en het tonijnappelmengsel over de wraps. Vouw de onder- en bovenkant van de wraps iets over de vulling en rol de wraps zo strak mogelijk op. Gril de wraps in de grillpan 5 min. in delen. Keer halverwege.
  4. Meng ondertussen de rest van de mayonaise met de azijn en breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de peterselie fijn en meng met de rest van de appel, de spitskool en dressing. Serveer de wraps met de salade.
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X