Cappuccinomousse

 
Etentje? Dit toetje staat superfeestelijk op tafel. En is in 5 minuten klaar!
Print Friendly, PDF & Email
Porties
4personen
Prep Tijd
5minuten
Ingrediënten
  • 500 ml geklopte slagroom
  • 125 ml vanillevla
  • 1 stick espresso-oploskoffie
  • 1 tl cacaopoeder
  1. Spatel van de slagroom luchtig door de vanillevla tot een egale mousse en verdeel over de glazen of kopjes.
  2. Bestrooi de mousse met de oploskoffie. Maak met een satéprikker krullen door de mousse zodat een marmereffect ontstaat. Verdeel de rest van de slagroom erover en bestrooi met de cacaopoeder.

Porties
4personen
Prep Tijd
5minuten
Ingrediënten
  • 500 ml geklopte slagroom
  • 125 ml vanillevla
  • 1 stick espresso-oploskoffie
  • 1 tl cacaopoeder
  1. Spatel van de slagroom luchtig door de vanillevla tot een egale mousse en verdeel over de glazen of kopjes.
  2. Bestrooi de mousse met de oploskoffie. Maak met een satéprikker krullen door de mousse zodat een marmereffect ontstaat. Verdeel de rest van de slagroom erover en bestrooi met de cacaopoeder.

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X