image-4

Over Ons

Albert Heijn Gemert is al jaren uw vertrouwde supermarkt in Gemert. Gezellig en betrokken, bij u als klant en bij de gemeenschap. Wij, de medewerkers van Albert Heijn Gemert, heten u graag welkom in onze supermarkt.

 

Ruim assortiment, uitgebreide service.

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u bij ons vindt wat u zoekt. We hebben een ruim assortiment van producten met een gegarandeerde kwaliteit. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Dan helpen onze medewerkers u graag verder. We bieden niet alleen een ruim assortiment producten maar ook een uitgebreide service.

Betrokken bij de gemeenschap

Albert Heijn Gemert zet zich graag in voor de gemeenschap. We steunen diverse (sport)verenigingen en leveren graag een bijdrage aan initiatieven vanuit het dorp, zoals Nederland Schoon en de kindervakantieweek. Als supermarkt hebben we een centrale rol binnen de samenleving en we zien het als onze plicht om betrokken te zijn bij wat er gebeurt. Dat doen we al meer dan 25 jaar en dat zullen we blijven doen.

 

BOL.COM pakketpunt

Voor het ophalen en wegbrengen van uw Bol.com pakketten kunt u terecht bij onze servicebalie.

ING – pinautomaat

Direct contant geld opnemen.

Fotoservice

Voor het laten afdrukken van al uw foto’s, fotoboeken en meer.

OV – oplaadpunt

Voor het opwaarderen van uw OV – chipkaart

Recycle – inn service

Recyclen? Lever kleding, batterijen, lampen en glas in op ons parkeerterrein.

Wat bieden we nog meer?

Parkeren in een blauwe zone, gratis Wi-Fi in de gehele winkel en via onze klantenservice: staatsloterij / lotto en een BOL.com afhaalpunt.

 

AL MEER DAN 25 JAAR UW VERTROUWDE SUPERMARKT.

Albert Heijn Gemert is vanaf september 1987 een zelfstandige supermarkt. Rob de Vries en dhr. Rooijmans werkten eerst 4 jaar samen bij de Spar in Veghel. Vanaf 1987 werden zij het gezicht van Albert Heijn Gemert. Rob was tot december 2001 de bedrijfsleider, de rechterhand van dhr. Rooijmans, waarna hij het stokje overnam. Hij maakte zijn droom waar en werd eigenaar van zijn eigen supermarkt. Rob komt uit een kruideniersfamilie.

In mei 1952 begonnen zijn ouders aan de Markusstraat 10 in Amsterdam hun eerste kruideniersbedieningswinkel. Na enkele verhuizingen binnen Amsterdam werd in 1961 besloten om te verhuizen naar Leiden. Aan de Haarlemmerstraat begonnen zij Centra supermarkt en in hetzelfde jaar werd Rob de Vries geboren.

In 1968 verhuisde het gezin naar Noord-Brabant. In het dorpje Oirschot werd gestart met een Kroon supermarkt. Rob dacht ‘beter jong geleerd dan oud gedaan’ en al op jonge leeftijd hielp hij zijn ouders in de supermarkt. Medio 1973 moesten zijn ouders noodgedwongen stoppen met de supermarkt.

Rob kon het supermarktleven niet loslaten en enkele jaren later ging hij parttime aan de slag bij de Spar in Best. Na het afronden van zijn opleiding en militaire dienst ging hij werken bij de Spar in Veghel. Eerst op de groenteafdeling waarna hij zich opwerkte tot bedrijfsleider.

Vanaf 2009 is ook Arjan, de zoon van Rob, werkzaam bij Albert Heijn Gemert. Enthousiast, gedreven en gemotiveerd om later zijn vader op te volgen. Albert Heijn Gemert wil de huidige lijn voortzetten. Betrokken zijn bij de gemeenschap en met de medewerkers als de motor van de winkel. De klant staat iedere dag centraal, wat tot uiting komt in een frisse, verzorgde, volle en eigentijdse winkel. Iedere dag weer.

Scan de Vries001

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X