Sofie’s Zomerse Kipburger
Deze heerlijke frisse zomerse burger is in een handomdraai klaar!
Porties
4personen
|
Prep Tijd
30minuten
|
Ingrediënten
- 1 bakje verse munt
- 1 bakje verse Koriander
- 1 tl Citroensap
- 4 steeltjes lente-ui
- 4 dl Griekse volle yoghurt
- 2 limoenen
- 1 komkommer
- 1 kropsla
- 1 Turks brood
- 1 el olijfolie
- 4 kipburger
- Verwarm de olie in de pan en grill de kipburgers rondom goudbruin en gaar. Snij ondertussen de lente-uitjes in dunne ringetjes. Snij ook de koriander en munt kruiden klein.
- Meng de verse kruiden, de bos-ui, de yoghurt en het limoensap uit de limoen door elkaar totdat het een mengsel is.
- Rasp de komkommer en laat deze goed uitlekken. Meng het geheel, met wat peper en zout naar smaak.
- Serveer op Turks brood met wat sla en daarop de burger met de frisse dip.
Ingrediënten
|
|