Gemarineerde aardbeien met limoen en basilicum

 
Sluit je etentje af met dit supertrio!
Print Friendly, PDF & Email
Porties
4personen
Prep Tijd
10minuten
Ingrediënten
  • 400 g aardbeien
  • 1 stuks limoen (schoongeboend)
  • 15 g basilicum
  • 2 el poedersuiker
  1. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer ze. Rasp de groene schil van de limoen en pers de helft van de vrucht uit. Pluk de blaadjes van de takjes basilicum en snijd in dunne reepjes.
  2. Meng de aardbeien, het limoenrasp en -sap, de poedersuiker en het basilicum en laat 10 min. marineren.

Combinatietip: Lekker met lobbig geslagen slagroom (het gerecht is dan niet meer lactosevrij).

Porties
4personen
Prep Tijd
10minuten
Ingrediënten
  • 400 g aardbeien
  • 1 stuks limoen (schoongeboend)
  • 15 g basilicum
  • 2 el poedersuiker
  1. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer ze. Rasp de groene schil van de limoen en pers de helft van de vrucht uit. Pluk de blaadjes van de takjes basilicum en snijd in dunne reepjes.
  2. Meng de aardbeien, het limoenrasp en -sap, de poedersuiker en het basilicum en laat 10 min. marineren.

Combinatietip: Lekker met lobbig geslagen slagroom (het gerecht is dan niet meer lactosevrij).

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X