Supersnelle ontbijttaart

 
Tover een Turks brood om in een hemels ontbijtgerecht met citroenmascarpone en vers fruit.
Print Friendly
Porties
6personen
Prep Tijd
10minuten
Ingrediënten
  • 1 stuks pide (Turks brood)
  • 250 g aardbeien
  • 250 g mascarpone (zachte roomkaas)
  • 4 el lemon curd (pot 320 g)
  • 2 takjes verse munt
  • 125 g frambozen
  • 150 g bramen
  • 125 g blauwe bessen
  • 2 el suiker
  1. Verwarm de oven voor op 225 ºC. Snijd de pide horizontaal doormidden en rooster ca. 10 minuten in de hete oven. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd ze in plakjes. Meng in een kom de mascarpone met de lemon curd.
  2. Bestrijk beide helften van de pide met het mascarponemengsel. Beleg het brood met de aardbeien, frambozen, bramen en blauwe bessen. Snijd de muntblaadjes in dunne reepjes. Beleg het brood met de aardbeien, frambozen, bramen en blauwe bessen. Bestrooi met de suiker en munt. Bon appétit!

Porties
6personen
Prep Tijd
10minuten
Ingrediënten
  • 1 stuks pide (Turks brood)
  • 250 g aardbeien
  • 250 g mascarpone (zachte roomkaas)
  • 4 el lemon curd (pot 320 g)
  • 2 takjes verse munt
  • 125 g frambozen
  • 150 g bramen
  • 125 g blauwe bessen
  • 2 el suiker
  1. Verwarm de oven voor op 225 ºC. Snijd de pide horizontaal doormidden en rooster ca. 10 minuten in de hete oven. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd ze in plakjes. Meng in een kom de mascarpone met de lemon curd.
  2. Bestrijk beide helften van de pide met het mascarponemengsel. Beleg het brood met de aardbeien, frambozen, bramen en blauwe bessen. Snijd de muntblaadjes in dunne reepjes. Beleg het brood met de aardbeien, frambozen, bramen en blauwe bessen. Bestrooi met de suiker en munt. Bon appétit!

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X