Andijviestamppot met gebakken salami

 
Puur gemak: puree uit de diepvries en kant-en-klare andijvie.
Print Friendly, PDF & Email
Porties
4personen
Prep Tijd
15minuten
Ingrediënten
  • 1 stuks rode paprika
  • 300 g salami stuk
  • 1 el olijfolie
  • 750 g aardappelpuree zak, diepvries
  • 450 g andijvie a la crème zak, diepvries
  • 2 tl gedroogde oregano
  • 250 g fijngesneden andijvie
  1. Snijd de paprika in blokjes. Verwijder het vel van de salami en snijd de salami in blokjes van 1 x 1 cm. Verhit de olie in een koekenpan en bak de salami in 5 min. uit.
  2. Verwarm ondertussen de puree en de andijvie à la crème volgens de aanwijzingen op de verpakking samen in een hittebestendige schaal in de magnetron.
  3. oeg ondertussen de paprika en oregano toe aan de salami. Bak 4 min. mee.
  4. Schep de puree om met de andijvie à la crème en schep de fijngesneden andijvie erdoorheen. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de salami en paprika erover en serveer.

Variatietip: In plaats van aardappelpuree uit de diepvries kun je ook kiezen voor aardappelpuree van de versafdeling (bak 800 g)

Porties
4personen
Prep Tijd
15minuten
Ingrediënten
  • 1 stuks rode paprika
  • 300 g salami stuk
  • 1 el olijfolie
  • 750 g aardappelpuree zak, diepvries
  • 450 g andijvie a la crème zak, diepvries
  • 2 tl gedroogde oregano
  • 250 g fijngesneden andijvie
  1. Snijd de paprika in blokjes. Verwijder het vel van de salami en snijd de salami in blokjes van 1 x 1 cm. Verhit de olie in een koekenpan en bak de salami in 5 min. uit.
  2. Verwarm ondertussen de puree en de andijvie à la crème volgens de aanwijzingen op de verpakking samen in een hittebestendige schaal in de magnetron.
  3. oeg ondertussen de paprika en oregano toe aan de salami. Bak 4 min. mee.
  4. Schep de puree om met de andijvie à la crème en schep de fijngesneden andijvie erdoorheen. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de salami en paprika erover en serveer.

Variatietip: In plaats van aardappelpuree uit de diepvries kun je ook kiezen voor aardappelpuree van de versafdeling (bak 800 g)

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X