Andijviestamppot met gebakken salami
Puur gemak: puree uit de diepvries en kant-en-klare andijvie.
Porties
4personen
|
Prep Tijd
15minuten
|
Ingrediënten
- 1 stuks rode paprika
- 300 g salami stuk
- 1 el olijfolie
- 750 g aardappelpuree zak, diepvries
- 450 g andijvie a la crème zak, diepvries
- 2 tl gedroogde oregano
- 250 g fijngesneden andijvie
- Snijd de paprika in blokjes. Verwijder het vel van de salami en snijd de salami in blokjes van 1 x 1 cm. Verhit de olie in een koekenpan en bak de salami in 5 min. uit.
- Verwarm ondertussen de puree en de andijvie à la crème volgens de aanwijzingen op de verpakking samen in een hittebestendige schaal in de magnetron.
- oeg ondertussen de paprika en oregano toe aan de salami. Bak 4 min. mee.
- Schep de puree om met de andijvie à la crème en schep de fijngesneden andijvie erdoorheen. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de salami en paprika erover en serveer.
Variatietip: In plaats van aardappelpuree uit de diepvries kun je ook kiezen voor aardappelpuree van de versafdeling (bak 800 g)
Ingrediënten
|
Variatietip: In plaats van aardappelpuree uit de diepvries kun je ook kiezen voor aardappelpuree van de versafdeling (bak 800 g) |