Alpe d’HuZes pasta salade
Porties
4personen
|
Prep Tijd
30 minuten
|
Ingrediënten
- 300 gr fusilli
- 2 kipfilets
- 1 rode paprika
- 1 gele paprika
- 1 appel
- 100 gr jonge kaas
- 3 stengels bleekselderij
- 2 el griekse kruiden
- 4 el mayonaise
- Fusilli volgens gebruiksaanwijzing koken en laten afkoelen.
- De kipfilets met Griekse kruiden bestrooien, eventueel een snufje zout toevoegen, grillen in de grillpan, af laten koelen en in kleine stukjes snijden.
- De paprika's schoonmaken en schillen , daarna in kleine stukjes snijden.
- Het klokhuis van de appel verwijderen en de appel in kleine stukjes snijden.
- De kaas in kleine blokjes snijden.
- De bleekselderij schillen en in kleine stukjes snijden.
- Voeg alle ingrediënten samen in een kom en meng dit met 4 el mayonaise.
Ingrediënten
|
|