Omelet met zalm en groente
Lunch op de gezonde toer.
Porties
2personen
|
Prep Tijd
10minuten
|
Ingrediënten
- 1 trostomaat
- 2 eieren
- 1 el olijfolie
- 1 bosuitje (in ringetjes)
- 30 g gerookte zalmsnippers
- Snijd de tomaat in parten, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Klop de eieren los. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Voeg het ei toe en roer door. Strooi de tomaat, bosui en zalm erover. Bestrooi met peper.
- Bak de omelet met de deksel op de pan in 5 min. gaar. Halveer en serveer de omelet. Bestrooi eventueel met extra peper.
Serveertip: Bestrooi de omelet met fijngesneden dille.
Serveertip: Lekker op een (geroosterd) sneetje volkorenbrood.
Ingrediënten
|
Serveertip: Bestrooi de omelet met fijngesneden dille. Serveertip: Lekker op een (geroosterd) sneetje volkorenbrood. |