Jalapeñoburger met avocado

 
Print Friendly, PDF & Email
Porties
4personen
Prep Tijd
Ingrediënten
  • 4 jalapeñoburgers
  • 1 limoen
  • 125 gr crème fraîche
  • 1 eetrijpe avocado
  • 4 kaiserbroodjes
  1. Steek de barbecue aan of verhit de grillpan zonder olie of boter. Gril de jalapeñoburgers 12 min. Keer halverwege.
  2. Boen de limoen schoon. Rasp ondertussen de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Meng het limoenrasp en de helft van het limoensap met de crème fraîche.
  3. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in blokjes. Meng de rest van het limoensap met de avocado.
  4. Snijd de kaiserbroodjes overlangs doormidden. Besmeer de onderste helften met wat crème fraîche. Beleg met de burgers en avocado. Schep de rest van de crème fraîche erop. Dek af met de bovenste helften van de broodjes.
Porties
4personen
Prep Tijd
Ingrediënten
  • 4 jalapeñoburgers
  • 1 limoen
  • 125 gr crème fraîche
  • 1 eetrijpe avocado
  • 4 kaiserbroodjes
  1. Steek de barbecue aan of verhit de grillpan zonder olie of boter. Gril de jalapeñoburgers 12 min. Keer halverwege.
  2. Boen de limoen schoon. Rasp ondertussen de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Meng het limoenrasp en de helft van het limoensap met de crème fraîche.
  3. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in blokjes. Meng de rest van het limoensap met de avocado.
  4. Snijd de kaiserbroodjes overlangs doormidden. Besmeer de onderste helften met wat crème fraîche. Beleg met de burgers en avocado. Schep de rest van de crème fraîche erop. Dek af met de bovenste helften van de broodjes.
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X