Nieuw – Baza Seeds

 

Nieuw bij Albert Heijn Gemert – Baza Seeds – Gezond, lekker & vers.

Al vele jaren is de Baza Seeds collectie onmisbaar in en om het huis. Heerlijke worteltjes, radijs en courgette, lekker en gezond in de eigen tuin gekweekt. De Baza collectie past ook helemaal bij de laatste kooktrends, waar het thuistuinieren met kruiden, in potten op terras of balkon, of zelfs binnen op de vensterbank, helemaal hip is. Vers is toch het allerlekkerste, helemaal als je het zelf gezond hebt gekweekt!

Seeds & Wishes
Een kweekzakje voor bloeiende bloemen, dat op de vensterbank tot leven komt. Het kan dus het hele jaar door gezaaid en verkocht worden! En het bijzondere: Je kunt het gewoon via de post versturen.

Seeds & Cooking
Deze collectie bio-kruiden is speciaal geselecteerd opdat ze snel en gemakkelijk gekweekt kunnen worden. De sta-zak bevat special bio-aarde en een zakje zaden. Na opening van de zak worden de zaken uitgestrooid over de aarde, een beetje water geven en klaar!

Seeds & Mixes
De seeds & mixes collectie bestaat uit 18 fraaie bloemenweides van een- en meerjarige zadenmengsels. Er zijn mengsels die vlinders aantrekken, of vogels, er is een mengsel dat vooral heerlijke geurende bloemen vormt, en er zijn prachtige mengsels op kleur, maar er is ook een mengsel dat lieveheersbeestjes aantrekt, die vervolgens weer een natuurlijke vijand vormen voor bladluizen in uw tuin.

Seeds & Mini garden
Tuincadeautjes voor de grote of kleine tuin, voor terras en balkon. Helemaal hip op dit moment is het kleinschalige tuinieren, op balkon, terras of patio. We kennen al de “vierkante – meter – tuin”. Nu nog handzamer, in een meeneem-formaat. Leuk om cadeau te doen, en nog leuker om te krijgen.

Seeds & Salads
Een collectie van heerlijke salade ingrediënten, om zelf te kweken! Uitjes, courgettes, tomaten, heerlijke sla-soorten, saladekruiden en verschillende smaakvolle gewassen om zelf heerlijke salades te kunnen maken.

Seeds & Tea garden
Kweek het hele jaar door, van januari t/m december, gewoon thuis op de vensterbank, heerlijke gewassen om verse thee te maken! De kweekzakken komen ook echt uit India, waar ze onder riendelijke omstandigheden, en voor een nette beloning, met de hand worden gemaakt van gebruikte thee-zakken. Na de thee-oogst worden de zakken vaak weggegooid of verbrand, nu krijgen deze een tweede leven als kweekzak! Het leuke is dat alle kweekzakjes uniek zijn. De bedrukking is telkens weer anders, met andere teksten en in andere kleurenbedrukking.

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X