Misschien wel de belangrijkste baan van Nederland

Ben jij goed met klantcontact? En wil jij graag het visitekaartje zijn van Albert Heijn Gemert? Werk je graag in een omgeving die iedere dag anders is? Dan is werken bij Albert Heijn Gemert wellicht iets voor jou.

Scroll snel verder voor meer informatie!

Werken bij…

Werken bij Albert Heijn Gemert betekent werken in een omgeving waar iedere dag iets nieuws gebeurt. Het werk is zeer afwisselend, geen dag is hetzelfde. De werktijden zijn flexibel, de supermarkt is immers van vroeg tot laat open, ook in het weekend.

Het team van Albert Heijn Gemert

We hebben een groot en hecht team van enthousiaste collega’s, die er iedere dag alles aan doen om het de klanten naar de zin te maken. Onze medewerkers vormen de supermarkt. Dankzij hen voelen klanten zich welkom en dankzij hen komen klanten graag bij ons terug. Ons team staat voor:

  • Continue aandacht voor de tevredenheid van klanten
  • Betrokkenheid bij de klanten én bij andere collega’s
  • Een vrolijke en enthousiaste uitstraling op de werkvloer
  • Samen plezier maken en verantwoordelijkheid dragen

Samen zorgen we voor een plezierige werksfeer. De collega’s hebben aandacht voor elkaar en we ondernemen regelmatig activiteiten buiten werktijd om de werksfeer te bevorderen. Die goede werksfeer zien onze klanten terug op de werkvloer.

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X