Misschien wel de belangrijkste baan van Nederland

Werk je graag met mensen, om ze te helpen en om het ze naar de zin te maken? Werk je graag in een omgeving die iedere dag anders is? Dan is werken bij Albert Heijn Gemert wellicht iets voor jou.

Solliciteer direct op de functie Teamcaptain Verkoopklaar.

Teamcaptain

Als Teamcaptain ben je verantwoordelijk voor het aansturen en motiveren van een team vakkenvullers en verkoopmedewerkers. Met hen (en de andere teams) zorg je ervoor dat de winkel er verzorgt uitziet. Je bent trots op jouw assortiment/afdeling en laat dit graag zien aan klanten en medewerkers. De afdeling ziet er ieder moment van de dag vol, uitnodigend en schoon uit.

Buiten de aansturing van je eigen shift ben je, bij afwezigheid van het managementteam, ook verantwoordelijk voor de aansturing van de andere teams.

Voor deze functie moet je al een paar jaar werkervaring hebben opgedaan. Verder moet je nauwkeurig kunnen werken, het leuk vinden om met mensen om te gaan en moet je het in je hebben om leiding te geven.

Competenties

Klantgerichtheid

Draagt er aan bij dat anderen alert zijn op de behoeften en wensen van klanten en het verhogen van de klanttevredenheid, mede door de manier waarop hij/zij zelf met klanten omgaat.

Kwaliteitsgericht

Doet voorstellen aan het management en onderneemt actie om een hoge kwaliteit van het verkoopklaarproces te realiseren en vraagt regelmatig feedback over de kwaliteit daarvan.

Mondelinge communicatie

Past tijdens gesprekken zijn taalgebruik en toelichtingen aan de reacties van anderen aan, zodat zij hem/haar goed en aandachtig blijven volgen.

Actief leiding geven

Geeft richting en sturing aan het team op een manier die medewerkers motiveert zich te ontwikkelen en die leidt tot een goed groepsresultaat.

Resultaatgerichtheid

Actief gericht zijn op het behalen van doelstellingen in het verkoopklaar proces en ingrijpen en bijsturen wanneer deze niet gehaald dreigen te worden.

Voortgangsbewaking

Bewaakt de voortgang van eigen taken en van de taken van anderen, checkt en rapporteert over de benodigde middelen en anticipeert op verstoringen in de voortgang.

Discipline

Voert de juiste werkmethoden en procedures conform centraal beleid uit. Bij onduidelijkheid of veranderingen bevestiging zoeken bij de juiste autoriteit.

Leervermogen / aanpassingvermogen

Nieuwe informatie en ideeën in zich opnemen en effectief kunnen toepassen. Doelmatig blijven handelen door zich aan te passen aan veranderende omstandigheden, taken, verantwoordelijkheden en/of mensen.

Herken jij jezelf in deze competenties? Dan is deze functie geschikt voor jou!

Ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer dan hier op deze functie!
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X