Manager Operatie: Scherp oog voor volle schappen en opgeruimde winkel

“Als Manager Operatie zorg ik ervoor dat klanten nooit misgrijpen. Ik vind het leuk om de processen echt te doorgronden en steeds te verbeteren. Ondertussen bouw ik aan een sterk team waar iedereen bij wil horen. Uiteindelijk is het mijn verantwoordelijkheid dat de klant op elk moment van de dag een schone winkel met een goede beschikbaarheid binnenstapt.” .

Solliciteer direct op de functie Manager Operatie.

Jij als Manager Operatie

De vulshifts organiseren Samen met de Shiftleiders en de vulploeg zorg je ervoor dat de schappen steeds goed gevuld zijn en de klant nooit misgrijpt. Jij stuurt de Shiftleiders aan en bent de leidinggevende van het hele team. Je maakt de planning en regelt een sterk team zodat de Shiftleiders zich ook echt op de vulshift kunnen concentreren. Natuurlijk help je klanten waar je kunt.

Altijd volle schappen Lege schappen… niet onder jouw verantwoordelijkheid. Je houdt continu de voorraden bij en checkt het werk van de Shiftleiders. Op basis van data en klantinzichten ga je voor optimale resultaten op derving, voorraadverschillen, beschikbaarheid en loonkosten. Apps, zoals Wink, laat je slim voor je werken.

Grip op het proces Je bent verantwoordelijk voor het hele proces, van magazijn tot aan het gevulde schap. De planning, richtlijnen en procedures vormen de basis van de werkzaamheden. Je bent nieuwsgierig naar nieuwe tools en informatie. Je grijpt de digitale middelen die je ondersteunen in je rol dan ook met beide handen aan. Je schakelt met de Specialist Operations in je district op het moment dat je de expertise niet zelf in huis hebt.

Opgeruimde en schone winkel Klanten kunnen bij ons rekenen op een opgeruimde en schone winkel. Op elk moment van de dag. Daarom werken de kwaliteitsmedewerkers onder jouw leiding. Samen lopen jullie kwaliteitsrondes om de winkel zo efficiënt mogelijk schoon te houden. En zorgen jullie voor het juiste gebruik van de Schoonapp. Jij begrijpt als geen ander dat schoonhouden slimmer is dan schoonmaken, van entree tot kantine.

Coach van jouw team De procedures ken je op je duimpje en je wilt ook dat ze elke dag perfect worden uitgevoerd. Daarom coach je jouw team zowel op gedrag als kennis. Je neemt ze mee in de resultaten van de afdeling en geeft constructieve feedback. Ook zorg je voor de beoordelingen en je neemt nieuwe collega’s aan die echt bij het team passen. Met tijd en aandacht voor iedereen zorg je voor een hoge betrokkenheid en veel werkplezier. Samen ga je voor een glimlach van onze klant, iedere dag weer.

Jij in het managementteam 

Eén team, één plan Samen met de Supermarktmanager en je collega managers draai je de winkel als één team. Jullie weten van elkaar wat er speelt en stemmen alle acties af. Samen dekken jullie de openingstijden af. Wanneer je collega’s er niet zijn neem je hen waar op de andere afdelingen. Je bent dan ook het aanspreekpunt voor hun Shiftleiders en medewerkers.

Voorbeeld voor het hele winkelteam Als managementteam zijn jullie het voorbeeld van een sterk team. Jullie plezier is aanstekelijk voor alle collega’s. Creëer samen een open werksfeer. Geef elkaar feedback op gedrag en resultaat. Zo halen jullie het beste uit jezelf en uit jullie teams. Samen voor klantimpact Het startpunt is het leven van de klant. Dankzij jullie geniet de klant altijd van een fijne winkelervaring. Je helpt waar je kunt met oprechte interesse in de klant.

Samen voor klantimpact! Het startpunt is het leven van de klant. Dankzij jullie geniet de klant altijd van een fijne winkelervaring. Je helpt waar je kunt met oprechte interesse in de klant.

Samen voor klantimpact!

Ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer dan hier op deze functie!
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X