Trio van toetjes

 
Print Friendly
Porties
4personen
Prep Tijd
Ingrediënten
  • Toetje 1: Ferrero Rocher dessert
  • 250 ml slagroom
  • 170 gram Nutella
  • 8 galette wafels
  • 4 bolletjes Ferrero Rocher
  • 1 handje grofgehakte hazelnoten
  • 1 handje fijngehakte melkchocolade
  • Toetje 2: Bastognetruffels
  • 1 pak (260 gram) Bastogne koeken
  • 1 pakje (100 gram) monchou
  • 400 gram witte chocolade
  • Toetje 3: Feestfavoriet
  • 1 dessert uit onze Feestfavorieten
Toetje 1: Ferrero Rocher toetje
  1. Klop de slagroom stevig, maar niet helemaal stijf, en voeg de Nutella toe. Roer deze voorzichtig door elkaar heen. Klop deze vervolgens verder met de mixer tot het mengsel weer redelijk stevig is.
  2. Snijd 4 van de galette wafels in waaiervorm en leg ze apart. Verkruimel alle overige koekjes en verdeel ze over de onderkant van een schaaltje, potje of glaasje.
  3. Verdeel vervolgens het mengsel van Nutella en slagroom over de gekozen bakjes. Verdeel weer daarover de gehakte hazelnoten en gehakte melkchocolade. Zet de bakjes twee uur in de koelkast om verder op te laten stijven.
  4. Steek vlak voor serveren een gesneden gallete wafeltje in de bakjes. Leg daarop een uitgepakt bolletje Ferrero Rocher. Toetje 1 is klaar!
Toetje 2: Bastognetruffels
  1. Vermaal de Bastogne koeken in een keukenmachine. Zet een schaaltje met 2 eetlepels fijne kruimels apart.
  2. Hak ongeveer 1/8e (of 50 gram) van de witte chocolade tot kleine stukjes, zoals je ze ook in bijvoorbeeld chocolate chip cookies kent.
  3. Roer de monchou door de rest van de fijne koekkruimels. Zodra je een smeuïge massa hebt, voeg je de witte chocoladestukjes toe en meng je ze goed door het mengsel heen.
  4. Rol 16 balletjes van het mengsel en laat ze op een schaal, bord of plaat ruim een uur koelen in de koelkast.
  5. Vlak voordat je de balletjes uit de koelkast haalt, smelt je de witte chocolade. Dip de balletjes voorzichtig stuk voor stuk in de gesmolten chocolade en zet ze terug op de schaal. Strooi de Bastognekruimels die je opzij hebt gezet hier ter decoratie overheen terwijl de chocolade nog niet gestold is.
  6. Laat de chocolade goed uitharden en verwijder eventueel vastgeplakte chocoladesliertjes. Toetje 2 is klaar!
Toetje 3: Feestfavoriet naar keuze
  1. Dit is de eenvoudigste, maar zeker niet de minste stap. Kies één van de Feestfavorieten van Albert Heijn! De heerlijke AH tiramisu, de indrukwekkende AH Parfaitbombe of één van de andere heerlijke Feestfavorieten. Bekijk onze folder of kom langs in onze winkel!
Porties
4personen
Prep Tijd
Ingrediënten
  • Toetje 1: Ferrero Rocher dessert
  • 250 ml slagroom
  • 170 gram Nutella
  • 8 galette wafels
  • 4 bolletjes Ferrero Rocher
  • 1 handje grofgehakte hazelnoten
  • 1 handje fijngehakte melkchocolade
  • Toetje 2: Bastognetruffels
  • 1 pak (260 gram) Bastogne koeken
  • 1 pakje (100 gram) monchou
  • 400 gram witte chocolade
  • Toetje 3: Feestfavoriet
  • 1 dessert uit onze Feestfavorieten
Toetje 1: Ferrero Rocher toetje
  1. Klop de slagroom stevig, maar niet helemaal stijf, en voeg de Nutella toe. Roer deze voorzichtig door elkaar heen. Klop deze vervolgens verder met de mixer tot het mengsel weer redelijk stevig is.
  2. Snijd 4 van de galette wafels in waaiervorm en leg ze apart. Verkruimel alle overige koekjes en verdeel ze over de onderkant van een schaaltje, potje of glaasje.
  3. Verdeel vervolgens het mengsel van Nutella en slagroom over de gekozen bakjes. Verdeel weer daarover de gehakte hazelnoten en gehakte melkchocolade. Zet de bakjes twee uur in de koelkast om verder op te laten stijven.
  4. Steek vlak voor serveren een gesneden gallete wafeltje in de bakjes. Leg daarop een uitgepakt bolletje Ferrero Rocher. Toetje 1 is klaar!
Toetje 2: Bastognetruffels
  1. Vermaal de Bastogne koeken in een keukenmachine. Zet een schaaltje met 2 eetlepels fijne kruimels apart.
  2. Hak ongeveer 1/8e (of 50 gram) van de witte chocolade tot kleine stukjes, zoals je ze ook in bijvoorbeeld chocolate chip cookies kent.
  3. Roer de monchou door de rest van de fijne koekkruimels. Zodra je een smeuïge massa hebt, voeg je de witte chocoladestukjes toe en meng je ze goed door het mengsel heen.
  4. Rol 16 balletjes van het mengsel en laat ze op een schaal, bord of plaat ruim een uur koelen in de koelkast.
  5. Vlak voordat je de balletjes uit de koelkast haalt, smelt je de witte chocolade. Dip de balletjes voorzichtig stuk voor stuk in de gesmolten chocolade en zet ze terug op de schaal. Strooi de Bastognekruimels die je opzij hebt gezet hier ter decoratie overheen terwijl de chocolade nog niet gestold is.
  6. Laat de chocolade goed uitharden en verwijder eventueel vastgeplakte chocoladesliertjes. Toetje 2 is klaar!
Toetje 3: Feestfavoriet naar keuze
  1. Dit is de eenvoudigste, maar zeker niet de minste stap. Kies één van de Feestfavorieten van Albert Heijn! De heerlijke AH tiramisu, de indrukwekkende AH Parfaitbombe of één van de andere heerlijke Feestfavorieten. Bekijk onze folder of kom langs in onze winkel!
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X