Omelet met zalm en groente

 
Lunch op de gezonde toer.
Print Friendly, PDF & Email
Porties
2personen
Prep Tijd
10minuten
Ingrediënten
  • 1 trostomaat
  • 2 eieren
  • 1 el olijfolie
  • 1 bosuitje (in ringetjes)
  • 30 g gerookte zalmsnippers
  1. Snijd de tomaat in parten, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Klop de eieren los. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Voeg het ei toe en roer door. Strooi de tomaat, bosui en zalm erover. Bestrooi met peper.
  2. Bak de omelet met de deksel op de pan in 5 min. gaar. Halveer en serveer de omelet. Bestrooi eventueel met extra peper.

Serveertip: Bestrooi de omelet met fijngesneden dille.

Serveertip: Lekker op een (geroosterd) sneetje volkorenbrood.

Porties
2personen
Prep Tijd
10minuten
Ingrediënten
  • 1 trostomaat
  • 2 eieren
  • 1 el olijfolie
  • 1 bosuitje (in ringetjes)
  • 30 g gerookte zalmsnippers
  1. Snijd de tomaat in parten, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Klop de eieren los. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Voeg het ei toe en roer door. Strooi de tomaat, bosui en zalm erover. Bestrooi met peper.
  2. Bak de omelet met de deksel op de pan in 5 min. gaar. Halveer en serveer de omelet. Bestrooi eventueel met extra peper.

Serveertip: Bestrooi de omelet met fijngesneden dille.

Serveertip: Lekker op een (geroosterd) sneetje volkorenbrood.

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X