Crispy kipnuggets met sriracha-mayodip

 
Print Friendly, PDF & Email
Porties
5
Prep Tijd
Ingrediënten
  • 380 gr scharrelkipfilets
  • 110 gr Croky bolognesechips
  • 50 ge tarwebloem
  • 1 ei
  • 1,5 el ketchup
  • 6 el mayonaise
  • 2 tl sriracha (hete chilisaus)
  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd elke kipfilet in 10 stukjes. Doe de chips in een plastic zak en rol met de deegroller tot kruimels. Doe de chips en bloem elk in een diep bord en roer het ei los in een derde diep bord. Haal de kip eerst door de bloem, vervolgens door het ei en als laatste door de chips.
  2. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 15 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar. Meng ondertussen de ketchup met de mayonaise en srirachasaus. Serveer de dip met de kipnuggets.
Porties
5
Prep Tijd
Ingrediënten
  • 380 gr scharrelkipfilets
  • 110 gr Croky bolognesechips
  • 50 ge tarwebloem
  • 1 ei
  • 1,5 el ketchup
  • 6 el mayonaise
  • 2 tl sriracha (hete chilisaus)
  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd elke kipfilet in 10 stukjes. Doe de chips in een plastic zak en rol met de deegroller tot kruimels. Doe de chips en bloem elk in een diep bord en roer het ei los in een derde diep bord. Haal de kip eerst door de bloem, vervolgens door het ei en als laatste door de chips.
  2. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 15 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar. Meng ondertussen de ketchup met de mayonaise en srirachasaus. Serveer de dip met de kipnuggets.
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X