Alpe d’HuZes pasta salade

Print Friendly
Porties
4personen
Prep Tijd
30 minuten
Ingrediënten
  • 300 gr fusilli
  • 2 kipfilets
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 appel
  • 100 gr jonge kaas
  • 3 stengels bleekselderij
  • 2 el griekse kruiden
  • 4 el mayonaise
  1. Fusilli volgens gebruiksaanwijzing koken en laten afkoelen.
  2. De kipfilets met Griekse kruiden bestrooien, eventueel een snufje zout toevoegen, grillen in de grillpan, af laten koelen en in kleine stukjes snijden.
  3. De paprika's schoonmaken en schillen , daarna in kleine stukjes snijden.
  4. Het klokhuis van de appel verwijderen en de appel in kleine stukjes snijden.
  5. De kaas in kleine blokjes snijden.
  6. De bleekselderij schillen en in kleine stukjes snijden.
  7. Voeg alle ingrediënten samen in een kom en meng dit met 4 el mayonaise.
Porties
4personen
Prep Tijd
30 minuten
Ingrediënten
  • 300 gr fusilli
  • 2 kipfilets
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 appel
  • 100 gr jonge kaas
  • 3 stengels bleekselderij
  • 2 el griekse kruiden
  • 4 el mayonaise
  1. Fusilli volgens gebruiksaanwijzing koken en laten afkoelen.
  2. De kipfilets met Griekse kruiden bestrooien, eventueel een snufje zout toevoegen, grillen in de grillpan, af laten koelen en in kleine stukjes snijden.
  3. De paprika's schoonmaken en schillen , daarna in kleine stukjes snijden.
  4. Het klokhuis van de appel verwijderen en de appel in kleine stukjes snijden.
  5. De kaas in kleine blokjes snijden.
  6. De bleekselderij schillen en in kleine stukjes snijden.
  7. Voeg alle ingrediënten samen in een kom en meng dit met 4 el mayonaise.
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X